Piipahda ostoksille matkalla tunturiin!

Lapin Gourmetkokit on perinteitä kunnioittavan ja elämäniloisen perheen yritys, jonka tuotantotilat ja tehtaanmyymälä sijaitsevat vain 10 km Sodankylästä pohjoiseen. 

Chaîne des Rôtisseurs -Herkkupuotimme aina iloisesti ja laadukkaasti palveleva tiimi tarjoaa tunturiin matkaajille parhaat Pomokairan poronlihat ja herkulliset porojalosteet kuten savustetut lihat, grillimakkarat ja kebabin. Huippulaadukkaista kylmäpuristetuista marjamehuistamme sekoitat taatusti maistuvat cocktailit ja mocktailit. Tarjolla on myös laaja valikoima tuoreita valmisruokia, joissa poronlihaa ei säästellä.

 Siirry tästä tilaamaan!

Pitopalvelu | Lapin Gourmetkokit

Herkullista ruokaa puhtaista ja kotimaisista raaka-aineista

Ole tunturin kuningaskokki!

 

Loista tunturin tähtikokkina helpommin kuin koskaan! Lapin Gourmetkokkien Herkkupuoti tarjoaa ensiluokkaisen Lappi-paketin valmistusohjeineen herkullista illallista varten. Käden käänteessä loihdit pöytäänne poronfilettä paahdetun puikulan ja puolukkaisen luuliemikastikkeen kera. Lappi-paketissa mukana ovat luonnollisesti myös kasvislisukkeet kruunaamassa makuelämyksen. Mukaasi saat halutessasi myös viini- ja olutsuositukset. Alkoholittomana vaihtoehtona saat herkkupuodistamme mukaan Artesaaniruuan SM-kisoissa palkittua variksenmarjamehua.

 

Vai haluatko päästä Lapin tunnelmaan heti perille päästyäsi? Tule meille Herkkupuotiin ja hae valmis poronkäristysboxi, jolla loistat keittiön kuninkaana jopa puolessa tunnissa käsiä sotkematta. Käristysboxi sisältää kypsää Pomokairan poronkäristystä ja Lapin puikulamuusia. Annoksen saat hetkessä lämmitettyä haluamallasi tavalla. Aterian kruunaavat Herkkupuodin puolukkahillo ja napakat maustekurkut. Tee tilaus ja poimi boxi kyytiin matkalla pohjoiseen!


Lapinmiehen salaisuus - poron luuliemi!

 

Tiesithän, että poron luuliemi on oikea terveyspommi ja erinomainen vatsalääke. Tilkka luulientä sisältää myös enemmän ihoa parantavaa kollageenia kuin purkillinen kosmetologin parasta voidetta. Se on myös timanttinen aminohappojen, hivenaineiden ja ravinteiden lähde. Luuliemellä voi olla myös toivottavia sivuvaikutuksia etelän hetelmille! Taikajuomaa on luonnollisesti saatavissa Herkkupuodistamme.

 

Hyvällä tuurilla johtajan ollessa paikalla kuulet aitoa poromiehen tarinaniskentää, mikä varmasti kääntää suupielet hymyyn! Viiden minuutin visiitti Lapin Gourmetkokkien puodissa vastaa viikkoa Havaijilla! 

Myyntireissumme etelään

 

Jos et pääse hiihtolomalle tai keväthangille aurinkoiseen Lappiin, tuomme sen maut sinun luoksesi säännöllisesti toteuttamillamme myyntireissuilla etelään. Lapin Gourmetkokkien Herkkupuoti pikakuljettaa maistuvimmat ja taatusti ekologiset grillituotteet kevään ja kesän herkullisimpia pihahetkiä varten. Mehukas ja lihaisa poromakkara puolukkasinapin kera, hampurilaispihvit poron jauhelihasta tai ensiluokkainen Pomokairan poronfilee tekevät sinusta grillimestarin, joka kerää kulmakunnan kiitokset. Jätä meille yhteystietosi, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon aikatauluistamme.